Nou daar gaat ie dan, een blog. Ik wil je graag op de hoogte houden van onze plannen en vorderingen.
Ons doel is om in de binnenstad van Utrecht een hele leuke Scone Shop te openen. Uniek volgens ons. Op het moment zijn we bezich met oa het ondernemingsplan, producten testen en experimenteren, leveranciers bezoeken etc. Wat onze shop straks bijzonder maakt is dat we het niet houden bij de klassieke scone maar vele variaties gaan maken, in de scones zelf maar ook in de toppings en extra toppings. We willen zoveel mogelijk producten en ingrediënten zelf maken. Zo maken we onze eigen Clotted Cream, die niet zo mag heten geloof ik want die naam blijkt beschermd te zijn zoals Feta beschermd is. Daar moeten we dus iets anders op bedenken maar dat doet niets af aan de smaak want was is ie lekker. Ook maken we onze eigen jammen. We hebben een hele speciale jamlijn bedachte die heerlijk is op een scone (en uiteraard op brood, croissantjes etc). Deze jamlijn heet My Cup of Tea en bestaat uit een Earl Grey Jam, Jasmijn Jam en Rooibos Jam. Ook hebben we een bloesemlijn genaamd Walk in The Park, met een vlierbloesem jam, akkerdistel en paardebloem jam. Allemaal heel spannend. Alle producten worden straks in de winkel ook in potjes verkocht voor thuis. Wij maken ons ook sterk voor de natuur en de toekomst van de aarde en zullen daarom ons best doen om zo biologisch en duurzaam mogelijk te werken. Wij leggen alvast contact met diverse biologisch dynamische boerenbedrijven om te kijken of we daar room van kunnen afnemen. Het is erg leuk om die bedrijven te bezoeken en te praten over hun passie en de onze. Stay tuned dan houden we je op de hoogte van de komende bezoeken, proeverijen, vorderingen en hoogst waarschijnlijk ook de hobbels, strubbelingen en frustraties met als einddoel de grote opening en je persoonlijke bezoek aan onze winkel. ;)
1 Comment
|
AuthorWij houden een blog bij over het opzetten van onze Scone Shop. ArchivesCategories |